Közösségi szolgálat a Soproni Kórusünnepen

2020. június 27.  –  Belváros, Fő tér  –  12:00-22:00

  • Közösségi szolgálatot keresel a nyárra?
  • Érdekel a rendezvényszervezés és a kórusok világa?
  • Pörgős, jó hangulatú társaságban érzed jól magad?

…akkor nálunk a helyed!

közösségi szolgálat a kórusünnepen

A Soproni KórusÜnnep csapata keresi segítőit, akikkel közösen sikerre viheti különleges zenei programját.

Milyen feladatok várnak?
    • Kórusfelelős (páros feladat, hozd a haverod/barátnőd is!) – ti lesztek egyik fellépőnk „személyi asszisztensei”, akik a délután folyamán segítenek nekik eligazodni a programok útvesztőjében. Nálatok lesznek az infók, a ti feladatotok támogatni őket a határidők betartásában, a helyszínek közötti mozgásban. Vizet osztotok. Válaszoltok az érdeklődők kérdéseire a programmal kapcsolatban.
      • Belvárosi, Fő téri, várkerületi infópult (páros feladat, hozd a haverod/barátnőd is!) – délután a belvárosban, a Várkeren és a Fő téren barátkoztok a járókelőkkel. Szórólapot, vizet osztotok, az érdeklődőknek pedig meséltek a programról, elirányítjátok őket egy-egy koncertre.
    • Színpadi segítő (cipekedők, ide!) a hangbeállás és az esti szabadtéri koncert előtt a színpad berendezésében segítetek a technikai személyzetnek. (állványok, székek, dobogó stb.)
Ha felkeltettük érdeklődésed, a részletekért üzenj Messengeren a Soproni Kórusünnep csapatának, vagy keresd Török Krisztinát (+36/30/400-2547;  krisztina@5.szolam.com)! 

Dolgozzunk együtt a nyáron, töltsd ki adatlapunkat a jelentkezéshez!

(A közösségi szolgálatért járó órákat a Pro Kultúra Sopron NKft. számolja el).